Marketing Műhely

Marketing Műhely

Január 19-ei talkozó

2011. január 19. - A. Zsuzsi

Egy kis összefoglaló a mai találkozóról:

 - A gerillamarketinges egyéni feladatot aki eddig még nem adta le, az péntekig adja le.

 - Írnunk kell egy beszámolót az egész féléves munkánkról, hogy milyen projektekben vettünk részt, ezekből mit tanultunk, mit tapasztaltunk, általánosságban hol voltunk mit csináltunk, stb.,  erről kell 1,5-2 oldalban írni és február 2-ig leadni.
- Február közepére szerveznek műhelyek találkozóját, amin beszélnünk kell a műhelymunkánkról, 20-25 perces prezentációt kell tartani.
- Az István kórházas projektet véglegesítenünk kell egy word formátumban, és ezért felosztottuk h ki miről ír majd bővebben, kell, hogy legyen egy általános, bevezető rész, kell külön írni a célcsoportokról, melyiknél milyen eszközöket javaslunk, azokat hogyan lehetne alkalmazni, stb. A határidő: Január 26.
- Hétfőn 16:00kor lesz egy előadás a suliban a szombati eseményekkel kapcsolatban, a west balkán-os ügyben jönnek pszichológusok, meg egyéb vendégek beszélni az esetről.
- Február 22-én lesz a suliban egy előadás amin részt vesznek majd olyan non-profit szervek amik fogyatékossággal élő embereket is foglalkoztatnak.
- És végül a kutatási témákban el lehet kezdeni elmerülni.
Következő találkozó: február 2-án.

A bejegyzés trackback címe:

https://hamarmu.blog.hu/api/trackback/id/tr232598389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása