Marketing Műhely

Marketing Műhely

November 30. Brainstorming

2010. december 02. - Kristóf Martincsek

November 30-án megint összeült a Team egy kis brainstormingra, ami fölöttébb jól sikerült.  :)  Igazából nagyon nehéz úgy írni valamiről, hogy nem írhatjuk meg hogy mégis miről volt szó konkrétan. Amikről viszont szólhatok nyugodtan:

István Kórház és az adó 1%-os projektünk folyamatosan halad és bővül. Mostmár digitális formátumban is kézhez kaptuk azt a tervezetet, amit egy kis teázós este helyett alkottunk meg. Gyakorlatilag ez egy vázlat, ami már ki van dolgozva majdnem minden pontjában, de most jöttek még új ötletek (nagy fejlődés gerillamarketing téren!) és ezeket is belevéve kidolgozzuk a részleteket is. A feladatok nagyjából le lettek osztva, hétfőn még pontosítunk!!!

Legutóbb nem egészen egy hónapja felkért minket a Karrier Centrum, ami a szakmai gyakorlatért, későbbi elhelyezkedésért és a tanulás melletti munkáinkért felelős. Céljuk hogy minél több diák tisztában legyen a KC munkájával, még többen forduljanak hozzá bármilyen munkával vagy szakmai gyakorlattal kapcsolatos kérdésben és nyilván fejlesszük a marketingkommunikáció többi elemét is. Biztosra mondhatom, hogy sikerrel fogunk járni! Eddig adatgyűjtést végeztünk és egyéni ötletelést folytattunk, de ahogy összeültünk és közösen mindenki elkezdett zsongani, röpködtek a jobbnál jobb ötletek. Ennek is látni fogja mindenki az eredményét, de egyelőre titkokba burkolózunk.

Szó volt a Mikulás bulin tartandó prezentációról is, amiről szintén hétfőn beszélünk még, mert másnap már elő kell adnunk. Itt gyűlünk össze a többi Teammel a főiskoláról és prezentáljuk az eddigi munkáinkat. Szerencsére bővelkedhetünk az eddigi munkákban, úgyhogy nem is lesz elég idő azon a kis bulin mindenkinek előadni az éves ténykedést. Ezért javasolnám, hogy szervezzünk egy konferenciát, ahol mindenki szóhoz juthatna és természetesen egy utó Mikulás bulival koronázhatnánk meg az idei munkánkat!

Martincsek Kristóf

A bejegyzés trackback címe:

https://hamarmu.blog.hu/api/trackback/id/tr222489482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása