Marketing Műhely

Marketing Műhely

Back on track

2016. április 27. - norikocsis

Újra teljes gőzzel robog előre a Marketing Műhely a Metropolitanen! Sok mindenben megújultunk, tagokban is bővültünk, arculatot is frissítettünk, de a lelkesedés a régi: a félév közepét taposva három külsős projektünk is fut párhuzamosan, melyeken csapatokban dolgozunk.

HPS Group megbízás

A műhelymunka keretében Dominik, Feri, Kinga, Dorottya, Kristóf, Bálint, és a projektfelelős, Csilla egy fogyasztói- és versenytárs-elemzést készítenek Magyarország egyik legnagyobb független marketingkommunikációs ügynöksége számára. Fő feladatuk A  Mom Park, az Aréna és Allee bevásárlóközpontok social media-megjelenéseinek figyelése és elemzése 2015 szeptemberétől 2016 márciusáig. Egy márka nem márka, ha nincs mögötte tartalom és kreativitás – ennek relációit és összefüggéseit vizsgálja a csapat, rendszeres találkozók és folyamatos monitoring mellett.

10437354_1744405349151397_4844366713191115875_n.jpg

Csapatkép a HPS székházában március 25-én.

Budapest Party Service megbízás

Kitti, Zsaklin, és Priszcilla, a projektfelelős feladata social media kutatás – Facebook oldalak monitoringja, illetve egyéb közösségi médiabeli megjelenések nyomon követése és elemezése 5 party service cég tükrében. A Budapest Party Service kérése, hogy az adatok feldolgozása után a projekten dolgozók tegyenek is javaslatokat a fejlesztésre – mi volt a leghatékonyabb tartalom? Mit érdemes fejleszteni? Ahogy a közösségi média egyre nagyobb teret hódít az üzleti világban, úgy érdemes átértékelni egy vendéglátóipari szolgáltatás hozzáállását a saját tartalomgenerálásához. Hogyan lehet sikereket elérni online felületen is? A műhelymunkából kiderül...

Bálint Ágnes Kulturális Központ megbízás

A Gábor által felügyelt csapat, Dani, Szandi, Franciska, Viki és Nóri foglalkozik a vecsési Bálint Ágnes Kulturális Központ marketingkommunikációs stratégiájának kidolgozásával. A 2013-ban nyílt Ház egyedülálló a környéken, hiszen nemcsak egy művelődési ház feladatait látja el – színházi előadások, nagykoncertek, családi programok, fesztiválok, sportedzések színtere is egyben. Ez a multifunkcionalitás adja a Ház különlegességét, és pontosan az egyedisége kapcsán vizsgálódott a csapat is – a környező települések és ott található művelődési házak statisztikai kutatása, kérdőívezés előadások előtt és Vecsés adott pontjain, illetve mélyinterjúkon való részvétel tartozott az eddigi feladatok közé, de ezzel még nem értek véget. Rengeteg tennivaló vár még ránk, bár az is említést érdemel, hogy a művelődési központ nem utolsó Műhelyes csapatépítő helyszínnek sem... :)

img_0047.JPG

Terepszemle a művelődési központban március 23-án

A továbbiakban rendszeresen érkezünk frissebbnél frissebb beszámolókkal!

A bejegyzés trackback címe:

https://hamarmu.blog.hu/api/trackback/id/tr418667000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása