Marketing Műhely

Marketing Műhely

Újraindultunk

2013. április 24. - Gaál Máté

Teljes gőzzel!

Nagy örömmel jelenthetem be, hogy kisebb kihagyás után a Marketing műhely ismét megnyitotta kapuit, és egy lelkes, kreatív csapat néz szembe az új kihívásokkal.

Számos felkérést kaptunk, amelyeken keresztül valós helyzetekben tudunk helytállni. Komplett marketingstratégiákat tervezünk, valamint fontos tudományos munka folyik köreinkben.

Ha a marketingről van szó, mint tudomány, akkor nevünk szerepel a palettán, és szépen sorra járjuk az ország különböző konferenciáit, amelyeken rengeteg új és hasznos információval gazdagodtunk eddig is, és a jövőben is. Úgy érzem sokkal képzettebbnek és körültekintőbbnek érezhetjük magunkat.

Vajon mi jöhet még?

Tervezünk Tudományos Diákköri Kutatást írni, amelyek még csak körvonalazódnak, de az alábbi témákon gondolkodunk:

Új marketingkommunikációs eszközök.

Városmárkázás és országimázs fejlesztés.

Sikeres hazai kisvállalkozások esettanulmányai.

A blog célja, hogy jelt adjunk magunkról és munkánkról, amely reméljük hatalmas segítség lesz a marketinggel foglalkozó vállalkozók és tanulók számára, ezenkívül küldetésünkként tűztük ki, hogy blogunkkal értéket teremtsünk.

 írta: Kiss Attila Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://hamarmu.blog.hu/api/trackback/id/tr325244979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása