Marketing Műhely

Marketing Műhely

„Learn it by doing it!” – Somlai-Fischer Ádám a Prezi egyik társalapítója tartott előadást a BKF-en

2015. december 03. - Rönky Áron

Ezt tanácsolja Horváth Ádám - a Help2StartUp egyik alapítója és elnöke - és Somlai-Fischer Ádám – a Prezi egyik társalapítója és elnöke - azoknak az ambiciózus fiataloknak, akik a bukás félelme miatt nem mernek belevágni egy saját vállalkozásba. Innováció a vállalkozáson belül! címmel tartották meg előadásukat, melyet egy kötetlen kérdezz-felek követett.

"Tanuljatok meg önmagatokban tanulni!"

A folyamatos önképzés elengedhetetlen egy vállalkozó életében, a hibáktól pedig nem félni kell, hanem tanulni belőlük. Mindketten osztják azt a gondolatot, hogy egy startupnak a lényege az értékteremtés kell, hogy legyen. Ez a meglátás hozta össze a Prezi három alapítóját is. Mindhárman más területen jók – Somlai-Fischer Ádámé volt az alapötlet, Halácsy Péter a terméket látta meg benne, míg Árvai Péter összefogja és menedzseli az egészet – de már az elején egyetértettek abban, hogy nem a pénz miatt csinálják, hanem mert hisznek benne és meg szeretnék osztani az emberekkel. Horváth Ádám szerint az egyetlen módja, hogy valaki el tudja adni az ötletét, hogy teljesen hisz benne és szinte együtt él vele. De hogy sikerült a Prezit ennyire sikeressé és nemzetközileg is jól ismertté tenni? - tették fel kérdésként a hallgatók.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hamarmu.blog.hu/api/trackback/id/tr158138126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása