Marketing Műhely

Marketing Műhely

MOK konferencia

2010. október 19. - K.Zsófi

Idén 2010.augusztus 26.-27-én került megrendezésre a Magyar Marketing Szövetség Marketing Oktatók Klubjának országos konferenciája. Immáron 16. alkalommal gyűltek össze a marketingoktatók és szakemberek, hogy megosszák egymással a tapasztalataikat, melynek helyszínéül most a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolát választották. A Marketing Műhely szorgalmas hallgatói (   mi :) ), még a hivatalos műhely megalakulása előtt megkezdtük a munkát. Szoros összefogásban a Marketing Hallgatói Teammel részt vettünk a konferencia lebonyolításában és a két napos rendezvény alatt számot tehettünk rendezvényszervezői mivoltunkról. A konferencia első napján már korán pallérozhatták elméjüket a szakemberek. A plenáris ülés után megkezdődtek a szekcióülések nem kevesebb, mint öt teremben. Így mindenki találhatott a számára megfelelő és érdekes témát. 15 perces blokkokban zajlottak volna a prezentációk, de tekintettel az elgondolkodtató témákra több helyen kisebb viták alakultak ki, ezzel elnyújtva az előadásokat. A főbb témák a következők voltak: Digitális marketing; Új fogyasztó, új vásárló; Élelmiszermarketing; Fenntartható fejlődés; Szervezetek marketingje és kommunikációja; Szolgáltatásmarketing; Új világrend, nemzetközi marketing. Összességében kisebb csúszással sikerült befejezni a nap fejtágító részét, mondhatni nagy sikerrel. Ezután a Stefánia Palotába voltak hivatalosak a vendégek egy kis lazításra és az esetleges viták lezárására. Kellemes estét tudhatunk magunk mögött, ahol fellépett xxxxx is sokak örömére és zúdította ránk a marketinges storykat, csak hogy a szakmába vágjon. Elég nagy sikert mondhat magáénak, melyet a helyszínen készült képek palástolnak. Az est további részében zenés-táncos mulatozás volt, de mivel másnap is komoly előadásokkal készültek, már sokan korán nyugovóra tértek.

A második napot fáradtan, de érdeklődve vártuk. A témák: Új kutatási eszközök; Új módszertan az oktatásban; illetve több előző napi téma folytatása. Itt már nem tapasztalhattunk csúszást, a vitákhoz sem volt elég erő, így mindenki csak helyeslően bólogatott. Összességében egy nagyon sikeres konferencián vagyunk túl, ezt több pozitív visszajelzés is igazolja. A következő helyszín jövőre Pécs. Izgatottan várjuk és reméljük részt tudunk venni rajta.

Írta: Martincsek Kristóf

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hamarmu.blog.hu/api/trackback/id/tr42382708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása